Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Verzekering

Uw voordelige autoverzekering.

Bij Leeuw Automotive begrijpen we het belang van een goede autoverzekering om uw kostbare bezitting te beschermen. Daarom werken we samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen om onze klanten de beste verzekeringsoplossingen te bieden.

Of het nu gaat om een basis WA-verzekering, een uitgebreide cascoverzekering of aanvullende verzekeringen zoals pechhulp of rechtsbijstand, wij zorgen ervoor dat u goed verzekerd de weg op gaat.

Content Image 2

Belangrijke
Informatie:

Specificaties voor de verzekeringsdienst:
  • Leeuw Automotive biedt maatwerkverzekeringen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant, met flexibele dekkingsopties en premies.

  • Klanten hebben de keuze uit verschillende soorten dekkingen, waaronder WA-verzekering, beperkt casco en volledig casco (allrisk), om te voldoen aan hun specifieke eisen en budget.

  • Naast de standaard dekkingen biedt Leeuw Automotive een scala aan aanvullende opties, zoals pechhulp, rechtsbijstand en ongevallenverzekering voor inzittenden, om extra bescherming te bieden tijdens het rijden.

  • Bij schade zorgt Leeuw Automotive voor een snelle en efficiënte afhandeling van verzekeringsclaims, met een betrouwbare ondersteuning om klanten te begeleiden door het hele proces.

Vregen of interesse?

Neem direct contact op

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 18:00

Za: 09:00 - 15:00

Zo: Gesloten

Morgen Internet - Zorgeloos website