Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Import / Export

Samen gaan wij opzoek naar uw droomauto.

Bij Leeuw Automotive bieden we deskundige import- en exportservices voor auto's, zodat u wereldwijd kunt profiteren van ons uitgebreide aanbod en onze expertise.

Of u nu op zoek bent naar een specifiek voertuig dat elders moeilijk te vinden is, of als u uw auto wilt verkopen aan een internationale markt, wij staan klaar om u te helpen. Ons ervaren team begeleidt u door het hele proces, van het vinden van de perfecte auto tot aan de aflevering op uw gewenste locatie, of het veilig en efficiënt exporteren van uw voertuig naar een nieuwe eigenaar.
 

Meer informate
Content Image 2

Belangrijke
Informatie:

Specificaties voor de import- en exportservices:

Voor geïmporteerde voertuigen voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge standaarden en aan

  • Leeuw Automotive heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare partners en leveranciers, waardoor we toegang hebben tot een breed scala aan auto's en internationale markten.

  • Wij bieden een unieke service waarbij u uw huidige auto kunt inruilen wanneer u een importauto bij ons aanschaft, als onderdeel van ons complete importtraject.

  • Wij verzorgen de volledige douaneafhandeling voor import- en exporttransacties, inclusief documentatie en procedures, om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en legaal wordt overgedragen.

Vragen of interesse?

Neem direct contact op

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 - 18:00

Za: 09:00 - 15:00

Zo: Gesloten

Morgen Internet - Zorgeloos website